Monet naiset pelaavat koripalloa - Helsinki

  • Verified
    Listing
  • +4Years
    With Us
Company name
Monet naiset pelaavat koripalloa
Location
finland, Apt. No. or Suite No., Apt. No. or Suite No., Helsinki
Contact number
07943283165
Website address
Establishment year 2016
Employees 1-5
Listed in categories
Company description
Koripallo on viime vuosina kasvattanut suosiotaan Suomessa. Suomen miesten A-maajoukkue, tutummin Susijengi, pärjäsi viimeisimmissä EM-kisoissa yli odotusten ja ponnahti sitä kautta suursuosioon. Tulevaisuudessa koripallon suosion uskotaan kasvavan entisestään. Koripalloa eivät pelaa ainoastaan miehet, vaan nykyään myös naiset ovat innostuneet lajista. Naisten koripallo ei Suomessa ole vielä kovin ammattimaisella tasolla, mutta harrastajamäärän kasvaessa myös valmennuksen uskotaan kehittyvän nykyisestä. Koripallo onkin hyvä harrastus kaikille, iästä ja sukupuolesta riippumatta. Se kehittää samaan aikaan kestävyyttä, voimaa ja koordinaatiokykyä. Lisäksi joukkueessa toimiminen parantaa tiimityötaitoja ja tarjoaa uusia sosiaalisia kontakteja. Siksi nuoriakin  
Show more kannattaa rohkeasti kannustaa koripallon pariin. Naisten koripallo toimii täysin samoilla säännöillä kuin miestenkin ja olisikin hyvä, jos myös tyttöjä ja naisia saataisiin houkuteltua pallopelien pariin. Tutkimusten mukaan liikunta parantaa nuorten tyttöjen itseluottamusta ja tukee siten myös heidän kasvuaan vahvoiksi naisiksi.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Monet naiset pelaavat koripalloa or Yellofi users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Monet naiset pelaavat koripalloa is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yellofi - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP