Asuntoon säästäminen - Helsinki

  • Verified
    Listing
  • +5Years
    With Us
Company name
Asuntoon säästäminen
Location
Helsinki, Helsinki, Finland
Establishment year 2010
Employees 51-100
Company description
Asuntoon säästämine on monelle meistä se kaikkein isoin säästö. Sen säästämiseen menee useita vuosia, mutta oikein laisella tilillä sitä voidaan hieman nopeuttaa. Nopeuttamien ei kuitenkaan ole traagista, mutta pienikin lisä on aina parempi, kuin ei mitään. Monet pankit suosittelevat asuntosäästötiliä, joissa prosentuaalisesti tilille kertyy aina vuosittain pientä korkoa. Korko riippuu aina pankista ja tilin tyypistä. Monilla pankeilla on tarjota eri tyyppisiä säästötilejä, joiden prosentit ja ehdot vaihtelevat. Kannattaa aina tutustua eri tileihin ajan kanssa, jotta säästöillensä saisi parhaan mahdollisen edun. Kannattaa vaikka marssia suoraan pankkiin sisälle, niin saa tehtyä oikeanlaisen säästötilin ja aloittaa säästäminen ja sen suunnitteleminen  
Show more ammattilaisen avulla. Monesti suositellaan oman asuntosäästötilin avaamista 23 – 25 vuoden iässä. Silloin voi rauhassa aloittaa säästämisen laittamalla pieniä kuukausittaisia summia säästötilille, ilman että se kuitenkaan vaikuttaa huomattavasti arkielämään. Suositeltava summa riippuu tuloista ja menoistasi yhteensä, joten tämän asian pystyy myös halutessaan laskea pankin virkailijan kanssa. Valitettavasti säästäminen omaa asuntoa varten on aina pakollista, jos sellaisen haluaa. Jokaisen pankin lainan saantivaatimuksena on, että pitää olla tietty summa säästettynä valmiiksi asunnon hinnasta. Useimmissa tapauksissa tämä tarkoittaa, että noin 10 prosenttia asunnon hinnasta pitäisi löytyä jo valmiiksi pankkitililtä.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Asuntoon säästäminen or Yellofi users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Asuntoon säästäminen is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Registered with us in
Last update on

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yellofi - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP