Tilitoimisto Nummila Ky - Paimio

Company name
Tilitoimisto Nummila Ky
Location
Hirsitie 1, 21530, Paimio, Finland
View Map
Contact number
02 477 6229
Job Search
Listed in categories
Location map
Company description
Tilitoimisto Nummila Ky on Paimion keskustassa sijaitseva 4 hengen auktorisoitu itsenäinen tilitoimisto. Yritys on perustettu vuonna 1985. Yhden hengen ”putiikista” on vuosien saatossa kasvanut toimisto, josta laaja asiakaskuntamme saa jokainen tarpeitaan vastaavan kokonaisvaltaisen taloushallintopalvelun. Kokemusta on kertynyt ja taitoja päivitetään säännöllisesti. Asiakaskunnassamme on edustettuina kaikki yhtiömuodot toiminimestä osakeyhtiöön, yhdistykset ja tiehoitokunnat. Yksi valteistamme on myös maatalouskirjanpito. Henkilöstön jatkuva koulutus pitää tietomme ajan tasalla, ja siihen liitettynä iloinen ja nuorekas ilmapiirimme, takaa asiakkaalle parhaan palvelun. Neuvomme ja opastamme asiakastamme kaikissa taloushallintoon liittyvissä asioissa ja jos vastaan  
Show more tulee asioita, joita emme tiedä – otamme siitä selvää! Keskustelemme asiakkaan kanssa selkokielellä, koska tiedämme, että meille niin itsestään selvät asiat, ovat monesti ”täyttä hepreaa” asiakkaalle. Pieninkään mieltä vaivaava kysymys ei ole koskaan turha! JOS SIIS TARVITSET LUOTETTAVAA JA ASIANTUNTEVAA TALOUSHALLINNON AMMATTILAISTA, OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ!

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Tilitoimisto Nummila Ky or Yellofi users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yellofi - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP