Helsingin evankelinen opisto - Helsinki

Company name
Helsingin evankelinen opisto
Location
Kirstinkatu 1, 00530, Helsinki, Finland
View Map
Contact number
09 774 2420
Fax
09 7742 4232
Website address
E-mail address
Listed in categories
Trainingääniäänioppiäänityöaikakausilehti
Show moreammattiammattipätevyysanimaatioartikkeliasiakaspalveluasiakaspalvelunatk-ajokorttiavoimen yliopistonavoin yliopistodraamaeksegetiikkaelokuvaelokuvakouluelokuvakoulutuserityispedagogiikkaesiintyminenevankelinengraafinenhistoriaihmistiedeinternetinternetinintranetjournalismijuontaminenjuttukansanopistokansantaloudenkansantalouskäsikirjoituskasvatustiedekaupallinenkaupallinen alakauppatiedekauppatieteetkäytännöllinenkirkkohistoriakoodauskoulutuskristillinenkurssikuvajournalismikuvaoppilaskentatoimenlaskentatoimilaulajalaululauluntekijälehtilehtijuttulehtityöliikealaliikealanliike-elämänliikunta- ja terveystieteetluterilainenlyhytkurssejalyhytkurssimaahanmuuttajamaahanmuuttajakoulutusmamumarkkinoinninmarkkinointimarkkinointiviestinnänmarkkinointiviestintämediamediakoulutusmediapajamediapajanmediapersoonamonimuoto-opetuksenamonimuoto-opetusmultimediamultimediatoimittajamusiikkimusiikkiteatterinettijournalismiohjelmointiopiskeluopistopääsykoevalmennusperformanssiphotoshoppoliittinen historiapolitiikkapsykologiaRaamatturadioradiojournalismiradiojuontajaradiotoimittajareportaasisanomalehtisäveltäjäsisältötuotantososiaalipolitiikkasosiologiasovittajastudiapajastudiapajansuomen kielisuunnittelusynopsissystemaattinen teologiataidetaloustiedetaloustieteettapahtumatuotantoteatteriteologiatietokonetietokoneen a-korttitoimittajatuottajaTV-journalismiTV-kouluTV-koulutusTV-työtyöharjoitteluurheilujournalismiurheilujuontajaurheilutoimittajauskontotiedeuusi journalismiuusmediauutisetvaikuttaminenvalmentavavalovalokuvavalokuvausvaltiotiedevaltiotieteellinenvaltio-oppiverkkojournalismivideo-oppiviestintäkoulutuswebwebmasterweb-journalismiyleinen teologiayrittäjyysyrittäminenyrityshallinnonyrityshallintoyritystoiminta
Location map
Company description
HEO on suosittu kansanopisto keskellä Kalliota.HEO tarjoaa monipuolisesti media- ja kulttuurialanopintoja sekä tehokkaan mahdollisuudenaloittaa yliopisto-opinnot ja edetäakateemiselle uralle. Lisätietoja opinnoistaja hakuohjeet: www.heo.fi. Opistolla on läpilukuvuoden toimiva oma asuntola.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Helsingin evankelinen opisto or Yellofi users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yellofi - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP