MatchOffice - Helsinki

  • Verified
    Listing
  • +5Years
    With Us
Company name
MatchOffice
Location
Pohjoisesplanadi 39, UMA Technopolis, Helsinki, Finland
Contact number
(+358) 40 164 7959
Working hours
  • Monday: 9:00-18:00
  • Tuesday: 9:00-18:00
  • Wednesday: 9:00-18:00
  • Thursday: 9:00-18:00
  • Friday: 9:00-18:00
  • Saturday: closed
  • Sunday: closed
Contact Person Liam Walker
Company manager Jakob Dalhoff
Establishment year 2004
Employees 26-50
Registration code 00100
VAT registration 2740208-5
E-mail address
Company description
MatchOfficen kautta etsit vaivattomasti toimitilat yrityksellesi. Sivuiltamme näet helposti Suomen vuokrattavien toimitilojen tarjonnan. Toimistot,toimistohotellit, liiketilat, teollisuus- ja coworking-tilat – meiltä löydät kaikenkokoiset ja -hintaiset toimitilat koko Suomen alueelta.

Toimitilan etsiminen on helppoa, nopeaa ja maksutonta. Aloita valitsemalla alue ja rajaa hakua tyypin tai koon mukaan. Säästä aikaa ja aseta toimitilavahti, joka lähettää sinulle kriteereihisi sopivia vuokrattavia toimitiloja. Yrityksesi tarpeisiin sopiva toimitila on vain muutaman klikkauksen päässä.

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja? Olemme yksi Suomen innovatiivisimmista toimitilaportaaleista. Löydät sivuiltamme paitsi toimisto- liike- ja tuotantotiloja mutta myös kokous- ja  
Show more coworking-tiloja. Meidän kauttamme löydät laajan valikoiman eri käyttötarkoituksiin soveltuvia vuokrattavia toimitiloja koko maan alueelta.

MatchOffice edustaa koko kiinteistösektoria. Vuokranantajamme ovat sekä suuria kiinteistöyrityksiä että yksityisiä vuokranantajia. Kauttamme saat kattavan kuvan vuokrattavana olevista toimitiloista.

Palvelumme avulla löydät kaiken kokoisia ja kaikkiin tarpeisiin soveltuvia toimitiloja. Voit etsiä kohteita tyypin, alueen, hinnan tai koon mukaan. Etsit sitten toimisto-, liike- tai tuotantotilaa tai mikäli olet kiinnostunut vuokraamaan koko kiinteistön, löydät kauttamme laajan valikoiman vapaana olevia toimitilakohteita. Autamme mielellämme kaikissa toimitilojen vuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Jos haluat apua toimitilan vuokrauksessa, otathan meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Autamme löytämään juuri sinun yritykselle sopivat toimitilat.

Etsi uudet toimitilat yrityksellesi jo tänään!

Haluatko vuokrata vapaat toimitilasi?

Onko sinulla toimitiloja, joihin etsit vuokralaisia? MatchOffice.fi -toimitilaportaalissa mainostat vapaita toimitilojasi edullisesti sekä kohdennettulle ja laajalle kohdeyleisölle. Ilmoita kohteistasi jo tänään ja vuokraa tilat yritykselle.

Vuokrakohteiden ilmoittaminen on helppoa. Kirjaudu vuokranantajaksi ja voit luoda vuokramainoksen heti. Et maksa mitään mainostamisesta, vaan laskutamme vain jos saat vuokrakohteesi vuokrattua MatchOffice.fi-toimitilaportaalissa. No cure, no pay -tulospohjainen laskutusmalli ei vaadi ennakkomaksuja, maksat vasta kun löydät vuokralaisen.

Lue lisää ja tutustu ehtoihimme valitsemalla 'ilmoittaudu vuokranantajaksi' linkistä sivun oikeasta yläkulmasta. Voit myös ottaa meihin yhteyttä ja teemme rekisteröitymisen puolestasi.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from MatchOffice or Yellofi users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for MatchOffice is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Registered with us in
Last update on

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yellofi - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP